Kanapki z wołowiną i rukolą ciabatta

Kanapki z wołowiną i rukolą ciabatta
Przepis kanapki z wołowiną i rukolą ciabatta mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 25 minut. To danie główne ma 345 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rukolę, galaretkę pieprzową, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć galaretkę można śledzić to danie główne z Papryka Jelly Cornmeal Thumbprint Cookies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki z polędwicy wołowej z majonezem ziołowym i rukolą, Tosty ciabatta z krewetkami, estragonem i rukolą, oraz Kanapki z wołowiną z papryką, boczkiem i rukolą z pikantną musztardą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić razem 2 pierwsze składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ułożyć rolki na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w 400 przez 5 minut lub do lekko tosty, ale nadal miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ostudzić 10 minut; podziel rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Rozłóż pokrojone boki rolek mieszaniną majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
7
Warstwa dolna połówki rolki z wołowiną, składane plastry w razie potrzeby pasujące do rolek. Top każdy z serem, rukola, i pozostałe połówki rolki, mieszaniny majonezu boki w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
RukolaRukola
SerSer
RolkaRolka
WołowinaWołowina
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn