Kanapki z szynką i Szwajcarką
Kanapki z szynką i Szwajcarią mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 34g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka szwajcarskiego sera, cebuli, chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Spróbuj Kanapki z szynką i jajkiem szwajcarskim, Kanapki z szynką i szparagami, oraz Grillowane kanapki Szwajcarsko-jajeczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki wymieszać, równomiernie rozprowadzić po 1 stronie każdej kromki chleba. Ułóż szynkę i ser na połowie kromek chleba, a na wierzchu pozostałe kromki chleba.
Umieść w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Wymieszaj jajka z mlekiem i zalej kanapkami, obracając się do płaszcza. Przykryć i odstawić 15 minut.
Blachę do pieczenia posmarować warzywnym sprayem i posmarować połową roztopionego masła. Ułóż kanapki na blasze do pieczenia. Spód drugiej blachy do pieczenia pokryć sprayem do gotowania i posmarować pozostałym roztopionym masłem.
Umieść powleczoną stronę w dół na kanapkach.
Piec w 475 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.