Kanapki Z Oliwkami I Orzechami

Kanapki Z Oliwkami I Orzechami
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 216 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka twarogu, orzechów pekan, dekoracji: połówki orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapki z jagnięciną, pieczonym pomidorem i karczochem z oliwką, Biszkopty serowo-oliwkowe z natką oliwkowo-Pietruszkową, oraz Pasta Z Oliwek.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w dużej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Skórki z kromek chleba pokroić; każdy plasterek pokroić na 4 kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
3
Podawać na kromkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn