Kanapki z masłem orzechowym i lodami brzoskwiniowymi

Masło Pecan Cookie i brzoskwinia lody kanapki może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz pekan, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Peanut Butter Cookie Ice Cream Sandwiches, oraz Kanapki Z Ciasteczkami Maślanymi Z Kremem Kasztanowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 i ułóż galaretkę o wymiarach 10 na 15 cali z pergaminem.
Rozłóż orzechy pekan na talerzu ciasta i tosty przez około 8 minut, aż pachną.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać orzechy pekan.
W małej misce ubić mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. W średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubij masło z brązowym cukrem na średniej prędkości, aż będzie gładkie. Ubić w jajku i wanilii. Przy niskiej prędkości ubić suche składniki.
Rozprowadzić ciasto na całej blasze w równej warstwie i posypać posiekane pekan na wierzchu. Zamrozić na 5 minut, tylko do jędrności.
Piec Baton na środku piekarnika przez około 12 minut, aż będzie złoty.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie odwróć pręt na powierzchnię roboczą. Oderwij papier i pokrój pasek na 2 równe części.
Rozłóż zmiękczone lody na jednej połowie i wierzch z drugą połówką, orzechową stroną do góry. Wróć do zamrażarki i zamrozić do twardości, co najmniej 1 godzinę.
Pokroić w 8 kostek i podawać od razu.