Kanapki Z Herbatą Ogórkowo-Żytnią
Need a wegetariańska przystawka? Kanapki z ogórkowo-żytnią herbatą mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać scallion, party żyto, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, Duński Chleb Żytni, oraz Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając tarki pudełkowej, grubo zetrzyj ogórek wzdłuż, zatrzymując się, gdy dojdziesz do obskurnego środka.
Przełożyć ogórek do miski i wymieszać z octem, sokiem z cytryny, cukrem i solą.
Jeśli używasz kromek chleba żytniego, użyj 2-calowego okrągłego foremki do ciastek, aby wyciąć 36 rund z chleba. Przykryć lekko wilgotnym ręcznikiem.
Przenieść starty ogórek do durszlaka do odsączenia; wycisnąć nadmiar płynu. Powrót do miski i wymieszać z serem i scallion.
Rozłóż serek ogórkowy na krążkach chlebowych, na wierzch każdego z nich kromkę ogórka perskiego i ułóż na półmisku.
Posypać pieprzem i podawać.