Kanapki Z Herbatą Kentucky Benedictine

Kanapki Z Herbatą Kentucky Benedictine
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Kentucky Benedyktynów herbaty kanapki spróbować. Ten przepis służy 180 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz serek śmietankowy, majonez, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapki Benedyktyńskie, Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, oraz Kanapki Kentucky Hot Brown.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 7 składników.
2
Rozprowadzić mieszaninę na 1 stronie 24 kromek chleba; na wierzchu pozostałe 24 kromki chleba. Przyciąć skórki z kanapek; każdą kanapkę pokroić na 4 Trójkąty ząbkowanym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
3
Para z: Baumard Savennires lub Oregon Pinot Gris.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris

Wyposażenie

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 m.
Porcje180
Ocena Zdrowia0
Magazyn