Kanapka z wędzoną szynką i indykiem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka Claussen Kosher Dill Pickle wholes, mleko Szwajcarskie single, szary musztarda Poupon dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapka z wędzonym indykiem z marmoladą rozmarynową, Kremowy Hummus i kanapka z wędzonym indykiem, oraz Grillowany pomidor, wędzony indyk i kanapka Muenster dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać musztardę i chrzan do wymieszania; rozprowadzić na kromkach chleba. Napełnij mięsem, 2% mlekiem i ogórkami, aby zrobić 2 kanapki.
Rozłóż kanapki z majonezem.
Gotować na patelni na średnim ogniu 3 min. z każdej strony lub aż do wytopienia się singli, a kanapki są złotobrązowe z obu stron.