Kanapka z wędzoną papryką i bazylią z sosem z koziego sera
Kanapka z wędzoną papryką i bazylią z sosem z koziego sera wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kozi ser, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kanapka z grzybami, pomidorami i kozim serem, Kanapka z dorszem z sosem słodkiej czerwonej papryki, oraz Kanapka z pomidorem, Mozzarellanem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować paprykę, zawiń wióry drewniane w podwójną warstwę folii; przekłuj opakowanie foliowe kilka razy.
Dodaj opakowanie foliowe do stojaka na grilla; grill 10 minut.
Umieść paprykę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj 15 minut lub aż poczernieje, okazjonalnie obracając.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obrać i pokroić w paski.
Połącz paprykę, bazylia, 1/4 łyżeczki soli i czarny pieprz.
Aby przygotować crostini, obie strony chleba posmarować sprayem do gotowania.
Miejsce na stojaku do grillowania; grill 30 sekund z każdej strony, aż lekko zbrązowieje.
Wyjąć z grilla; każdą kromkę chleba natrzeć ząbkiem czosnku.
Aby przygotować sos, połącz ser, pół na pół i 1/8 łyżeczki soli w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej; kuchenka mikrofalowa na wysokości 25 sekund; dobrze wymieszać trzepaczką.
Top każdy crostino z około 1/3 Puchar papryki; skropić każdy z około 1 łyżka sosu.