Kanapka z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 376 kalorii, 23G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz beztłuszczowy majonez, ser, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kanapka z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym, Pieczeń Wołowa I Ser Pleśniowy Spears, oraz Zawijasy z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć majonez, musztardę i pieprz, i dobrze wymieszać; rozprowadzić po ciętych stronach bułek kanapkowych.
Dolną połowę każdej kanapki ułożyć liściem sałaty; ułożyć na wierzchu plasterki pomidora, krążki papryki, plasterki cebuli, rostbef, ser pleśniowy i górne połówki bułek.