Kakao Nog

Kakao Nog
Kakao Nog może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dekorację: słodko-gorzka czekolada, kakao w proszku, rum i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Weight Watchers Friendly Coconut Hot Cocoa z okazji Narodowego Dnia kakao, Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową, oraz Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową.

Instrukcje

1
Ubij razem kakao w proszku i 1/3 szklanki ajerkoniaku, aż będzie gładka. W dzbanku ubić mieszankę kakaową do pozostałego ajerkoniaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
AjerkoniakAjerkoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj rum i brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Wlać 4 uncje do małych szklanek; top z tartej słodko-gorzkiej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn