Przepis Kadhi Pakora / Pakoras jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka nasion gorczycy, chili w proszku, nasiona kozieradki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pendżabski Kadhi / Kadhi Pakora (Pendżabski Kadhi Pakoda), Liście koperku Pakora-Suvan lub Shepu Bhaji Pakoras (placki), oraz pendżabski kadhi, jak zrobić pendżabski kadhi pakora dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Można spróbować Laurenz V Reserve uroczy Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 35 dolarów za butelkę.