Jęczmień w stylu Risotto z zielenią wiosenną

Jęczmień w stylu Risotto z zielenią wiosenną
Jęczmień w stylu Risotto z zielenią wiosenną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulkę kopru włoskiego, por, fasolkę baby lima i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Jęczmień w stylu Risotto z zielenią wiosenną, Kremowy Brązowy Ryż W Stylu Risotto Z Zielenią Wiosenną I Asiago, oraz Risotto Z Jęczmieniem Jarym.

Instrukcje

1
Obficie spryskaj ciężki duży garnek sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieść garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać połowę porów i połowę kopru włoskiego do garnka. Smażyć, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół. Wymieszać tymianek, potem jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
JęczmieńJęczmień
Koper WłoskiKoper Włoski
PorPor
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj 2 1/2 szklanki bulionu i szafranu. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn prawie się wchłonie, często mieszając, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
BulionBulion
5
Dodać pozostałe pory, koper włoski i 4 szklanki bulionu. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj, aż jęczmień będzie miękki, a mieszanina będzie kremowa, często mieszając, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Koper WłoskiKoper Włoski
BulionBulion
PorPor
6
Tymczasem, gotować fasolę lima w dużym rondlu wrzącej osolonej wody do miękkości, ale nadal jasnozielony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola LimaFasola Lima
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Drenaż.
8
Do jęczmienia dodać fasolkę Limy, szpinak, parmezan i posiekaną bazylię i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola LimaFasola Lima
SzpinakSzpinak
JęczmieńJęczmień
BazyliaBazylia
9
Przenieść mieszaninę do 6 płytkich misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Udekorować gałązkami bazylii i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
11
W porcji: kalorie, 352; tłuszcz całkowity, 5 g; Tłuszcz nasycony, 1 g; cholesterol, 4 mg.
12
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn