Jeżyna Orzech Laskowy Miód Chrupki
Jeżyna orzech laskowy miód Crisp może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 327 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, sok z cytryny, miód z dzikiego kwiatu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Galette z jeżyn i orzechów laskowych, Miód tosty orzech laskowy czekolada kawałki babeczki z Boozy miód maślany lukier, oraz Lepkie Bułeczki Jeżynowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić jagody z tapioki. W małej misce połącz miód, sok z cytryny i 1 łyżkę. wrząca woda. Wymieszać do rozpuszczenia miodu.
Dodać do jagód i wrzucić do połączenia. Umieścić w 8-na 8-in. patelnię do pieczenia i odstawić.
Rozłóż orzechy laskowe na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż średni złoty kolor, 10 do 15 protokół. Rub orzechy w ręczniku kuchennym, aby usunąć skórki; niech orzechy ostygną. W robocie kuchennym pulsuj orzechy, aż zostaną drobno zmielone.
Dodać mąkę, cukier, sól i pulse połączyć.
Dodaj masło i pulsuj, aż mieszanina utworzy gęste ciasto. Mieszamy z owsem. Kropla w spłaszczony 1-tsp. kawałki jagód.
Piec, aż polewa będzie brązowa i jagody będą bulgotać, około 1 godziny.
Ostudzić do Ustawienia, 30 minut.