Jeż " Ciasto
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 91 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką lukrecję, ciasteczka czekoladowe, ser philadelphia neufchatel i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto z jeżem, Ezhiki-Ciasteczka Jeżowe, oraz Czekoladowo-Orzechowe Ciasteczka Jeżowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat Neufchatel ser w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać roztopioną czekoladę i cukier; dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Wyjąć 1 Łyżkę. z mieszanki sera Neufchatel do późniejszego wykorzystania; niewielką ilość pozostałej mieszanki sera twarogowego rozłożyć między każde z 16 ciastek, tworząc dwa kłody po 8 ciastek.
Kłodę kłaść obok siebie, na talerzu do serwowania " ciała jeża."
Dodaj pozostałe 2 ciasteczka do jednego końca dla "twarzy", jak pokazano na zdjęciu.
Rozprowadź twarz i ciało z pozostałym Neufchatel ixture, aż do całkowitego zakrycia.
Pokrój każdą morelę tak, aby przypominała stopę pazurami; przymocuj do ciała za pomocą zastrzeżonej mieszanki sera Neufchatel. Wciśnij czekoladowe Trójkąty do "ciała", aby przypominały piórka. Udekoruj chipsami z białej czekolady dla "oczu", galaretką dla" nosa "i lukrecją dla" wąsów."Przechowywać w lodówce.