Przepis na poważnie skandynawski: szwedzkie klopsiki są gotowe w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników skandynawskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 1227 kalorii, 33g białka, oraz 81 g tłuszczu. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka ciężkiej śmietany, wody, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć białego destylowanego octu, można śledzić to danie główne z Mini Strawberry Pavlovas jako deser. 98 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Skandynawskie Klopsiki, Szwedzkie Klopsiki (Klopsiki Ikea), oraz Szwedzkie Klopsiki dla podobnych receptur.
Dodaj tyle matballs jak pasuje w jednej warstwie i gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 8 minut w sumie.
13
Przełożyć na duży talerz i powtórzyć z pozostałymi klopsikami. Klopsiki przechowywać luźno nasączone folią podczas przygotowywania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1
Dodaj dwie łyżki wody i wywaru do patelni, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką lub gumową szpatułką. Dostosować ciepło do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż sos jest zmniejszona o jedną trzecią, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Dodać śmietanę i nadal gotować, aż sos jest w pożądanej konsystencji (można dodać więcej masła na tym etapie, aby pomóc zagęścić go, jeśli chcesz). Doprawić do smaku solą i pieprzem, w razie potrzeby dodając szczyptę cukru.