Jesienny obiad wieprzowy (Gotowanie dla 2 osób)
Jesienny obiad wieprzowy (Gotowanie dla 2) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka białka jaja, mix, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać krakersy saltine można śledzić to danie główne z Lody Cukierkowe Caramel Crack jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gotowanie Dla Innych: Jesienny Targ Rolników, One Pan Fall Dinner, oraz Jesień Kiełbasa Patelnia Obiad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w małej misce, wymieszać brązowy cukier, margaryna i cynamon, aż kruchy; odstawić.
Pokroić squash na 1/2-calowe pierścienie.
Przeciąć pierścienie na pół; usunąć nasiona.
Jabłko pokroić na kawałki.
W płytkim naczyniu wymieszać mieszankę Bisquick, przyprawioną solą, pieprzem i okruchami krakersów. W innym płytkim naczyniu wymieszaj białko jaja i wodę. Wieprzowinę zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie zalać mieszanką Bisquick.
Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę na patelni 6 do 8 minut, obracając raz, aż powłoka jest brązowy.
Umieścić wieprzowinę w ungreased 8-calowy kwadrat lub 11x7-calowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia. Ułóż squasha i jabłka wokół wieprzowiny.
Posypać mieszanką brązowego cukru.
Piec odkryte 40 do 45 minut lub aż squash jest miękki i aż wieprzowina nie jest już różowy w środku.