Jesienne Paski Lodówki Ciasteczka

Jesienne Paski Lodówki Ciasteczka
Jesienne ciasteczka z lodówką W paski mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 72 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, półsłodką czekoladę, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Jesienne Paski Lodówki Ciasteczka, Striped Icebox Cookies, oraz Ciasteczka w paski czarno-białe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 8x4-calowa patelnia do chleba z woskowanym papierem, rozciągająca papier do góry po bokach patelni. W dużej misce, połączyć cukier i masło; beat do światła i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać wanilię i jajko; dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
3
Dodać mąkę i proszek do pieczenia; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Umieść 1 szklankę ciasta w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj skórkę pomarańczową i oba barwniki spożywcze; zamieszaj, aby lekko wymieszać. Na powierzchni roboczej zagniataj ciasto, aż kolor będzie jednolity. Uformuj ciasto na prostokąt 7x3 1/2 cala; umieść na woskowanej patelni wyłożonej papierem. Wciśnij delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wciśnij połowę pozostałego ciasta do prostokąta 7x3 1/2 cala; umieść na pomarańczowym cieście na patelni. Docisnąć delikatnie do krawędzi patelni. Wymieszać czekoladę do pozostałego ciasta; ugniatać na powierzchni roboczej, aż kolor będzie jednolity. Kształt ciasta na prostokąt 7x3 1/2 cala; umieścić na cieście waniliowym na patelni. Docisnąć delikatnie do krawędzi patelni. Przykryć papierem woskowanym; przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Rozgrzej piekarnik do 191°. używając woskowanej podszewki papierowej, podnieś ciasto z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Ciasto przeciąć wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Pokrój poprzecznie na plastry o grubości 1/4 cala.
10
Umieść 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Piec w 191°. przez 7 do 10 minut lub aż ciasteczka są ustawione i krawędzie są bardzo jasne złoty brąz. Cool 1 minuta; usuń z arkuszy cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn