Jesienna Zupa Cebulowa
Jesienna zupa cebulowa to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako zupa. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Jesienna Zupa Minestrone, oraz jesienna zupa minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek i tymiankiem w garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w mieszaninie masła, aż karmelizowane, o 20 protokół.
Wlać rosół z kurczaka i jabłecznik do garnka; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.