Jell-O Mold

Jell-O Mold
Jell - O Mold to bezglutenowe przepis z 20 porcjami. Ta przystawka ma 191 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 112 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę, śmietankę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Jell-O Mold, Galaretka wujka Sama, oraz Sparkling Jell-O Mold.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 kg galaretki w 1 ¼ szklanki wrzącej wody, mieszać do rozpuszczenia. Łyżka (nie wlewać) około ½ płynu do 12 filiżanek patelni do ciasta. Chill until set but not firm. Co oznacza, że przykleja się do palca po dotknięciu, ale zachowuje swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
2
Dodaj ½ szklanki śmietany do pozostałej galaretki z pierwszego opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3
Dobrze wymieszać, a następnie przejść przez sitko, aby usunąć wszystkie grudki. Ostrożnie łyżkę (nie nalewaj) tej kremowej warstwy na gładką warstwę galaretki. Chill until set but not firm.Powtórz z pozostałymi 6 opakowaniami. Możesz mieć trochę ostatniej warstwy over.To unmold zanurz formę w dużym naczyniu z ciepłą wodą na około 10 sekund. Delikatnie wyciągnij galaretkę z okolic krawędzi zwilżonym palcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Umieść zwilżoną płytkę na wierzchu formy i ostrożnie (szybko) odwróć.
5
Wylać nagromadzony płyn. Lekko wstrząsnąć, aby poluzować galaretkę. Delikatnie usuń pleśń i wyśrodkuj galaretkę na talerzu tak dobrze, jak możesz. Użyj czystego ręcznika papierowego, aby zmyć każdy bałagan liquid.It ważne jest, aby patelnia była dokładnie 12 filiżanek, w przeciwnym razie proporcje i głębokość pasków będą się różnić.Jeśli masz inny rozmiar patelni. Improwizuj!
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn