Jell-O Mold

Jell-O Mold
Jell - O Mold to bezglutenowe przepis z 20 porcjami. Ta przystawka ma 191 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 112 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę, śmietankę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Jell-O Mold, Galaretka wujka Sama, oraz Sparkling Jell-O Mold.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 kg galaretki w 1 ¼ szklanki wrzącej wody, mieszać do rozpuszczenia. Łyżka (nie wlewać) około ½ płynu do 12 filiżanek patelni do ciasta. Chill until set but not firm. Co oznacza, że przykleja się do palca po dotknięciu, ale zachowuje swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
2
Dodaj ½ szklanki śmietany do pozostałej galaretki z pierwszego opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3
Dobrze wymieszać, a następnie przejść przez sitko, aby usunąć wszystkie grudki. Ostrożnie łyżkę (nie nalewaj) tej kremowej warstwy na gładką warstwę galaretki. Chill until set but not firm.Powtórz z pozostałymi 6 opakowaniami. Możesz mieć trochę ostatniej warstwy over.To unmold zanurz formę w dużym naczyniu z ciepłą wodą na około 10 sekund. Delikatnie wyciągnij galaretkę z okolic krawędzi zwilżonym palcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Umieść zwilżoną płytkę na wierzchu formy i ostrożnie (szybko) odwróć.
5
Wylać nagromadzony płyn. Lekko wstrząsnąć, aby poluzować galaretkę. Delikatnie usuń pleśń i wyśrodkuj galaretkę na talerzu tak dobrze, jak możesz. Użyj czystego ręcznika papierowego, aby zmyć każdy bałagan liquid.It ważne jest, aby patelnia była dokładnie 12 filiżanek, w przeciwnym razie proporcje i głębokość pasków będą się różnić.Jeśli masz inny rozmiar patelni. Improwizuj!
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn