Jedwabisty Ganache

Jedwabisty Ganache
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Jedwabisty Ganache może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 178 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, mleko skondensowane, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 14%. Spróbuj Ganache:: Ganache glazura, nadzienie i lukier, Niskotłuszczowe Jajka Jedwabiste, oraz Jedwabne Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wodę na głębokość 1 cala do dna podwójnego kotła na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu; umieść czekoladę i sól w podwójnym kotle nad gotującą się wodą. Gotować, stale mieszając, 2 do 3 minut lub do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Dodaj słodzone mleko skondensowane; gotuj, ciągle mieszając, 1 do 2 minut lub do wymieszania i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
3
Zdjąć z ognia; dodać masło i wanilię, i wymieszać 4 do 5 minut lub aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
4
Ostudzić do temperatury pokojowej (około 45 minut).
5
Przenieść do miski. Stopniowo dodawać śmietanę do mieszaniny czekolady i ubić mikserem elektrycznym z dużą prędkością 2 do 3 minut lub aż będzie gładka i konsystencja gęstego lukier maślany. Zużyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn