Jaśniejszy Kremowy Dip Z Białej Fasoli
Lżejszy kremowy Dip z białej fasoli to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś procent twarogu, koszernej soli i pieprzu, szczypiorku i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Zupa Z Białej Fasoli, Kremowy Dip Z Białej Fasoli Z Pieczonym Czosnkiem, oraz Kremowa cukinia z sosem z białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz twarożek, ocet, tymianek, fasolę, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w maszynce. Puree, aż będzie gładka, skrobanie w dół po bokach miski w razie potrzeby. Chill 30 minut do 1 godziny.
Przełożyć do miski i skropić oliwą z oliwek, posypać papryką i udekorować szczypiorkiem.