Jarmuż i Tamales z serem

Jarmuż i Tamales z serem
Jarmuż i ser Tamales to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser mozzarella, cukinia, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Region Santa Fe Tamales), oraz Tamales Tolimenses (Region Tolima Tamales) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do napełniania: roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj cebulę, czosnek i cukinia i saute, aż cebula jest miękka, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj jarmuż i saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
5
Dodać bulion warzywny, przykryć i gotować, aż kapusta zwiędnie, o 6 protokół. Odsłaniać i gotować na wolnym ogniu, aż prawie cała ciecz odparuje, około 2 minut. Wyłączyć ogrzewanie i lekko ostudzić. Doprawić solą i pieprzem. Ser wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
JarmużJarmuż
1
Masę wymieszać z proszkiem do pieczenia w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać skracanie warzyw i wymieszać za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie konsystencja grubego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Wlać bulion warzywny i wymieszać, aż ciasto się połączy (ciasto powinno być wilgotne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Ręcznie wymieszać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1
Ułóż łuskę kukurydzy, prążkowaną stroną w dół, płasko na powierzchni roboczej i rozłóż 2 do 3 łyżek masy na łuskę kukurydzy. Następnie umieść łyżkę nadzienia z jarmużu na wierzchu masy. Złóż większe boki, a następnie spiczastą końcówkę nad tamale. Powtórz z pozostałymi łuskami kukurydzy, nadzieniem i masą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
TamalesTamales
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
JarmużJarmuż
2
Aby zaparować, umieść monetę na dnie garnka i napełnij 1-2 cale wody. Upewnij się, że kosz parowca nie jest zanurzony w wodzie. Ułóż dno kosza parowca z dodatkowymi łupinami i ułóż tamales w parowniku, z odsłoniętym końcem skierowanym w górę. Top z większą ilością łusek i przykryć wilgotnym ręcznikiem. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować, aż masa nie przykleja się do łuski, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Uwaga kucharza: moneta będzie grzechotać podczas gotowania. Jeśli przestanie grzechotać, cała woda wyparowała i musisz dodać więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia8
Magazyn