Kale i Quinoa Pilaf może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, komosę ryżową, pastę chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Jeden Garnek Jarmuż I Quinoa Pilaf, Jeden Garnek Jarmuż I Quinoa Pilaf, oraz Meat Lite: Quinoa Pilaf ze słodkimi ziemniakami, jarmuż i boczek.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala