Jamajska zupa z czarnej fasoli jest bezglutenowe zupa. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 11. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, szynkę beztłuszczową 6%, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jamajska zupa z szynki i fasoli, Jamajska zupa z szynki i fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli. Przykryć i odstawić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Fasolę odsączyć; powrócić na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj 4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać seler i następne 3 składniki; gotować 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
6
Dodaj mieszankę selera, bulion i następne 5 składników do fasoli; gotować 20 minut na średnim ogniu lub do dokładnie ogrzanego.