Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jamajski Jerk łosoś i mango ananas Salsan spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 361 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz cayenne, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Jamajski łosoś Jerk ze świeżą salsą Mango (Whole30) + cotygodniowe Menu, Pieczony jamajski kurczak Jerk z salsą Mango, oraz Jamajski Jerk Indyk hamburgery z Papaya-Mango Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mango, ananas, czarna fasola, cebula, kolendra i 1/4 łyżeczki soli w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna Fasola
Ananas
Kolendra
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć pozostałe 1/2 łyżeczki soli, ziele angielskie, kminek, tymianek, cayenne i cynamon w innej misce; pocierać po obu stronach każdego filetu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Cynamon
Mielony Pieprz Cayenne
Kminek
Tymianek
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; gotować łososia aż gotowane przez, 5 minut na stronie.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.