Jamaican Jerk Chicken to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę habanero, sok z limonki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Jamaican Jerk Chicken, Jamaican Jerk Chicken, oraz Jamaican Jerk Chicken.
Instrukcje
1
Umieść kurczaka w średniej misce. Przykryć sokiem z limonki i wodą. Odstawić.
W blenderze lub robocie kuchennym umieść ziele angielskie, gałkę muszkatołową, sól, brązowy cukier, tymianek, imbir, czarny pieprz i olej roślinny. Dobrze zmiksować, następnie wymieszać z cebulą, zieloną cebulą, czosnkiem i papryką habanero, aż będzie prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Pieprz Czarny
Zielona Cebula
Brązowy Cukier
Ziele Angielskie
Habanero Chili
Papryka
Czosnek
Imbir
Gałka Muszkatołowa
Cebula
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać większość mieszanej mieszanki marynaty do miski z kurczakiem, rezerwując niewielką ilość do wykorzystania jako sos fastrygujący podczas gotowania. Przykryć i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Ruszt do grillowania z olejem. Kurczaka ugotować powoli na rozgrzanym grillu. Obracać często, fastrygowanie często z pozostałą mieszaniną marynaty. Gotować do pożądanej doneness.