Jak zrobić Serek śmietankowy

Jak zrobić Serek śmietankowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jak zrobić Serek śmietankowy. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 29g tłuszczu i w sumie 553 kalorii. Za $4.0 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 61%. Podobne przepisy obejmują Jak zrobić prawdziwy Serek śmietankowy, Dodać Do Przodu Czosnek Krem Ser Puree, oraz Dzieci mogą zrobić: kanapki z szynką i serkiem śmietankowym.

Instrukcje

1
Wyłóż durszlak 6 cienkimi warstwami gazy ustawionymi na misce, pozwalając, aby brzegi gazy zwisały z boków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
DurszlakDurszlak
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlej jogurt i zbierz gazę na wierzchu. Zwiąż wiązkę u góry sznurkiem kuchennym i zawieś jogurt częściowo w dużej misce lub dużej miarce ustawionej w lodówce, aby odcedzić przez 24 godziny. Sprawdź poziom cieczy w pojemniku i wylej, jeśli zrobi się zbyt wysoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
MiarkaMiarka
SernikSernik
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozpakuj gazę i włóż serek śmietankowy do miski, posyp solą i mieszaj, aż będzie gładki i dokładnie połączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Wyłóż 4 1/2 uncji kokilki lub małą miskę 4 cienkimi warstwami czystej gazy. Wlej solony ser śmietankowy do kokilki, unikając tworzenia kieszeni powietrznych. Wygładź serek śmietankowy i umieść na nim małe kółko plastiku, wycięte z plastikowej torby. Plastik powinien po prostu zmieścić się w kokilce. Złóż gazę na wierzch i odetnij nadmiar gazy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Torby ZiplocTorby Ziploc
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść kolejny kawałek folii na kokilce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Wytnij małe kartonowe kółko, niewiele mniejsze niż wnętrze kokilki i umieść kartonowe kółko na plastikowej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Umieść mały ciężki przedmiot (taki jak puszka z jedzeniem) na tekturze. Wstaw do lodówki, aby prasować i starzeć serek śmietankowy przez 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
8
Ostrożnie rozpakuj wszystkie warstwy plastiku i gazy, aby odsłonić sprasowany ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
9
Przełóż na talerz do serwowania płaską stroną do dołu, aby pokazać ślady gazy. Przechowuj resztki w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia17
Magazyn