Jak zrobić ogórki z chleba i masła
Jak zrobić ogórki z chleba i masła to bezglutenowe i wegańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 705 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz nasiona selera, sól, ogórki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb i masło ogórki kiszone, Ogórki z chleba i masła, oraz Ogórki z chleba i masła dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ogórki, cebulę, zieloną paprykę, czosnek i sól. Odstawić na około 3 godziny.
W dużym rondlu wymieszaj ocet jabłkowy, cukier biały, nasiona gorczycy, nasiona selera, całe goździki i kurkumę. Doprowadzić do wrzenia.
Odcedzić płyn z mieszaniny ogórka. Wymieszać mieszaninę do gotującej się mieszaniny octu.
Zdjąć z ognia na krótko przed powrotem połączonych mieszanin do wrzenia.
Przenieść do sterylnych pojemników. Zamknąć i schłodzić w lodówce do momentu podania.