Jak zrobić naleśniki ziemniaczane Instant
Jak zrobić naleśniki ziemniaczane Instant może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 139 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka wody, szczypiorku, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Stwórz Własną Błyskawiczną Mieszankę Płatków Owsianych, Instant Pancake Mix do naleśników maślanych, oraz Jak zrobić klopsiki w garnku Instant - Low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem wodę, jajko i sól w dużej misce, aż sól się rozpuści. Wymieszać w suchych płatkach ziemniaczanych do momentu włączenia. Wymieszać 1 łyżkę posiekanego szczypiorku; doprawić pieprzem czarnym i pieprzem cayenne.
Rozgrzać olej i masło na dużej patelni na średnim ogniu. Obracaj patelnię, aby połączyć.
Podzielić mieszaninę ziemniaków na cztery równe porcje i uformować naleśniki.
Umieść naleśniki na patelni i zmniejsz ogień do średniego. Gotować, aż dobrze rumiana skórka uformuje się na dnie naleśniki, o 10 protokół. Odwróć każdy naleśnik i lekko spłaszcz. Gotować, aż inne strony są rumiane, 7 do 8 Więcej minut.
Przekładamy na talerz; każdy naleśnik przykrywamy łyżką kwaśnej śmietany i posypujemy 3/4 łyżeczki szczypiorku.