Jak Podpiekać ogony homara

Jak Podpiekać ogony homara
Można przygotować przepis na pieczenie ogonów homara w około 20 minut. To danie główne ma 527 kalorii, 22g białka, oraz 47g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Za $2.94 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cytrynę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i pescatarian dieta. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ogony Homara, Ogony Homara, oraz Pieczone Ogony Homara dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Ułóż ogony homara na blasze do pieczenia. Ostrym nożem lub nożycami kuchennymi ostrożnie odetnij wzdłuż górną stronę muszli homara. Lekko rozsuń muszle i dopraw mięso równymi ilościami masła, papryki, soli i białego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Biały PieprzBiały Pieprz
HomarHomar
PaprykaPapryka
MasłoMasło
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
3
Podsmaż ogony homara, aż lekko się zrumienią, a mięso homara będzie nieprzezroczyste, około 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Mięso HomaraMięso Homara
4
Udekoruj ćwiartkami cytryny do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje najlepsze typy ogonów homara. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów z pewnością również trafi w sedno. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Mieszanka: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn