Jajka szkockie ze świeżymi ziołami
Szkockie jajka ze świeżymi ziołami mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 580 kalorii, 23G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka jaj, masowe mięso kiełbasy, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Aksamitna jajecznica ze świeżymi ziołami, Jajecznica Ze Świeżych Ziół I Parmezanu, oraz Jajecznica Pricy ' s ze świeżymi ziołami i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj kiełbasę, szczypiorek i pietruszkę w średniej misce, aby wymieszać.
Ubić jajko i musztardę w misce, aby wymieszać.
Umieścić bułkę tartą w dużej misce.
Umieść mąkę w innej misce.
1 ugotowane na twardo jajko obtoczyć w mące. Używając mokrych rąk, naciśnij 1/3 szklanki mieszanki kiełbasy wokół jajka do herbu.
Posmaruj jajko mieszaniną musztardy, a następnie zwiń w bułce tartej, całkowicie pokrywając i dociskając do przyklejenia.
Umieść szkockie jajko na talerzu. Powtórz z pozostałymi jajami. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Dodaj wystarczającą ilość oleju do ciężkiego dużego rondla, aby osiągnąć głębokość 1 1/2 cala. Podłącz termometr do głębokiego smażenia i podgrzej olej do 163°.
Dodać 3 przygotowane jajka do oleju; smażyć, aż kiełbasa zostanie ugotowana i powłoka będzie ciemnobrązowa, około 6 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść jajka na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami.