Jajka szkockie ze świeżymi ziołami

Jajka szkockie ze świeżymi ziołami
Szkockie jajka ze świeżymi ziołami mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 580 kalorii, 23G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka jaj, masowe mięso kiełbasy, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Aksamitna jajecznica ze świeżymi ziołami, Jajecznica Ze Świeżych Ziół I Parmezanu, oraz Jajecznica Pricy ' s ze świeżymi ziołami i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj kiełbasę, szczypiorek i pietruszkę w średniej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubić jajko i musztardę w misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić bułkę tartą w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść mąkę w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
1 ugotowane na twardo jajko obtoczyć w mące. Używając mokrych rąk, naciśnij 1/3 szklanki mieszanki kiełbasy wokół jajka do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko Na TwardoJajko Na Twardo
KiełbasaKiełbasa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
JajkoJajko
6
Posmaruj jajko mieszaniną musztardy, a następnie zwiń w bułce tartej, całkowicie pokrywając i dociskając do przyklejenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MusztardaMusztarda
RolkaRolka
JajkoJajko
7
Umieść szkockie jajko na talerzu. Powtórz z pozostałymi jajami. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
JajkoJajko
8
Dodaj wystarczającą ilość oleju do ciężkiego dużego rondla, aby osiągnąć głębokość 1 1/2 cala. Podłącz termometr do głębokiego smażenia i podgrzej olej do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Dodać 3 przygotowane jajka do oleju; smażyć, aż kiełbasa zostanie ugotowana i powłoka będzie ciemnobrązowa, około 6 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść jajka na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn