Jajecznica z homarem i szczypiorkiem
Need a pescatarian Morn meal? Jajecznica z homarem i szczypiorkiem może być świetnym przepisem. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 26g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mięsa homara, szczypiorku, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chive Blossom and Cheddar Scrambled Eggs, Jajecznica Ze Śmietaną I Szczypiorkiem, oraz Jajecznica z kozim serem i szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni non stick na średnim ogniu.
Dodaj homara i szczypiorek. Gotuj często mieszając, aż Homar zostanie podgrzany i pokryty szczypiorkiem i masłem. Obniżyć ciepło do niskiego i dodać ubite jajka. Gotować ciągle mieszając, aż jajka zaczną zgęstnieć, następnie podnieść ogień do średniej i nadal gotować, aż jajka będą miękkie, ale w pełni gotowe. Doprawić do smaku solą i pieprzem i od razu podawać z grzankami.