Jaja Krabowe Benedykt

Jaja Krabowe Benedykt
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać jajka kraba Benedykta spróbować. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 497 kalorii, 27g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Mieszanka pieprzu, masło, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciastka Krabowe Jajka Benedykt, Jaja Krabowe Benedykta - 5 Punktów, oraz Ciasto Krabowe Jajka Benedykt Z Old Bay Hollandaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w małym rondlu na małym ogniu, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj masło; mieszaj, aż masło się rozpuści. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodaj wodę do dużej patelni, wypełniając dwie trzecie pełne. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać 1 łyżkę octu winnego białego. Rozbij każde jajko na kubek budyniowy i delikatnie przelej na patelnię. Gotować przez 3 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
BudyńBudyń
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ułożyć 1 muffinkę, pokroić boki w górę, na każdej z 4 talerzy i podzielić kraba między muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
6
Wyjąć jajka z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Delikatnie umieścić 1 jajko na każdej połowie muffinki. Top każdej porcji z około 3 łyżki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
7
Posypać popękanym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
8
W razie potrzeby udekorować szczypiorkiem i estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
SzczypiorekSzczypiorek

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest La Crema Russian River Chardonnay. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn