Jaja Feta

Jaja Feta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj jajek Fetan. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, wegetariański i דל פחמימות,zny przepis ma 116 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól i pieprz, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Jajka z Fetanem i szparagami, Jajka Pieczone Z Pomidorem I Fetą, oraz Jajecznica feta / boczek na 1 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Wlać jajka. Gotować, mieszając od czasu do czasu do jajeczkowania. Gdy jajka pojawią się prawie gotowe, wymieszaj posiekane pomidory i ser feta, a następnie dopraw solą i pieprzem. Gotować, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser FetaSer Feta
PomidorPomidor
SerSer
JajkoJajko

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn