Jagodowo-Pomarańczowy Drobiazg

Jagodowo-Pomarańczowy Drobiazg
Jagodowo-pomarańczowy drobiazg to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz sproszkowaną żelatynę, ser ricotta, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jagodowo-Pomarańczowy Drobiazg, Blueberry Lemon Trifle, oraz Lemon Blueberry Trifle.

Instrukcje

1
Wlać 1/2 szklanki soku pomarańczowego do małego garnka i podgrzać na średnim ogniu do gorąca; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Posyp żelatynę gorącym sokiem pomarańczowym, zamieszaj i odstaw na 5 minut, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żelatynażelatyna
3
Połącz jogurt, ricotta, wanilia, brązowy cukier, skórka pomarańczowa i mieszaninę żelatyny w robocie kuchennym i proces, aż będzie gładka, gęsta i podobna do kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
BudyńBudyń
żelatynażelatyna
Ser RicottaSer Ricotta
WaniliaWanilia
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Włóż angel food cake do miseczki drobiazgowej i popchnij ją tak, aby leżała na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Pozostałe 1/2 szklanki soku pomarańczowego wlać na ciasto, aby zwilżyć. Łyżka jogurtowy krem na ciasto na pokrycie. Schłodzić w lodówce, aby skonfigurować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
BudyńBudyń
JogurtJogurt
1
Połączyć jagody, cukier i sok z cytryny w garnku na średnim ogniu. Delikatnie mieszaj, aż jagody rozpadną się i uwolnią naturalny sok; konsystencja powinna pozostać nieco gruba. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
JagodyJagody
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Schłodzony drobiazg udekoruj kompot jagodowy i udekoruj świeżą miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
KompotKompot
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn