Jagnięcina z pesto migdałowo-miętowym
Jagnięcina z pesto migdałowo-miętowym jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 26 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści bazylii, ścinane migdały, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szaszłyk jagnięcy z pikantnym granatem-Rioja czerwone wino Vinaigrette i miętowo-migdałowy smak, Pieczona noga jagnięca z pesto migdałowo-miętowym, oraz Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Migdały, ser i czosnek drobno posiekać w procesorze.
Dodaj 1/3 szklanki oleju i proces do postaci pasty.
Dodać miętę i bazylię i proces aż dobrze wymieszane i gładkie.
W razie potrzeby wymieszać więcej oleju, aby rozluźnić mieszaninę. Doprawić pesto solą i pieprzem.
Nawlecz 1 pasek jagnięciny na każdy szaszłyk. Ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Jagnięcinę lekko posmarować olejem.
Posypać solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Górne pesto z grubą warstwą oliwy z oliwek o grubości 1/4 cala. Przykryć pesto i jagnięcinę oddzielnie i przechowywać w lodówce. Łyżka off oleju z wierzchu pesto przed podaniem.) Podgrzać brojlery. Jagnięcina Broil tylko do gotowane przez, O 2 minut na stronie.