Jagnięcina z pesto migdałowo-miętowym

Jagnięcina z pesto migdałowo-miętowym
Jagnięcina z pesto migdałowo-miętowym jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 26 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści bazylii, ścinane migdały, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szaszłyk jagnięcy z pikantnym granatem-Rioja czerwone wino Vinaigrette i miętowo-migdałowy smak, Pieczona noga jagnięca z pesto migdałowo-miętowym, oraz Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Migdały, ser i czosnek drobno posiekać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SerSer
CzosnekCzosnek
2
Dodaj 1/3 szklanki oleju i proces do postaci pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodać miętę i bazylię i proces aż dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
MiętaMięta
4
W razie potrzeby wymieszać więcej oleju, aby rozluźnić mieszaninę. Doprawić pesto solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Nawlecz 1 pasek jagnięciny na każdy szaszłyk. Ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Jagnięcinę lekko posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzaszłykiSzaszłyki
6
Posypać solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Górne pesto z grubą warstwą oliwy z oliwek o grubości 1/4 cala. Przykryć pesto i jagnięcinę oddzielnie i przechowywać w lodówce. Łyżka off oleju z wierzchu pesto przed podaniem.) Podgrzać brojlery. Jagnięcina Broil tylko do gotowane przez, O 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Przenieś na talerz.
8
Podawać z pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia6
Magazyn