Jagnięcina i Bulgur faszerowane Acorn Squash
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jagnięcinę i Bulgur Nadziewane Acorn Squash spróbować. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu. Mieszanka Acorn squash, złote rodzynki, mielona jagnięcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Faszerowana Kabaczek Z Bulgurem I Fetą, oraz Dynia Z Żołędzi Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Na patelni ułożyć połówki dyni Żołędziowej i równomiernie podzielić masło pomiędzy połówki. Pieczeń, aż dopiero zaczynają się miękkie, o 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i, gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, czerpać jak najwięcej squasha, jak to możliwe, zachowując kształt.
W misce, połączyć scooped-out squash, mielone jagnięcina, cebula, bulgur, kminek, złote rodzynki, i duże szczypty zarówno soli i pieprzu. Podziel mieszankę mięsa równomiernie między połówki squasha i umieść z powrotem w piekarniku, aż nadzienie zostanie całkowicie ugotowane, około 30 minut.
Podawać z lekkim czerwonym winem i dużą zieloną sałatką.