Jagnięca szyja Potjiekos

Jagnięca szyja Potjiekos
Przepis Jagnięca szyja Potjiekos jest gotowy w około 3 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mielone goździki, ząbki czosnku, młode ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Red Neck Eggs Benedict, Kości szyi i fasola Lima, oraz Szyja Z Dziczyzny Duszona W Winie.

Polecane wino: Pinotage, Riesling, Chenin Blanc

Pinotage, Riesling i Chenin Blanc są doskonałym wyborem dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Graham Beck Game Reserve Pinotage z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Odmiana' proudly South African ' o aromacie dojrzałej wiśni, truskawek i śliwek z dojrzałymi owocami czerwonych jagód i przyprawami na podniebieniu. To w pełni ustrukturyzowane i dobrze wyważone wino wyróżnia się soczystym, ale eleganckim odczuciem w ustach i jedwabiście miękkimi taninami. Ciesz się z wolno gotowanymi zapiekankami, filetami, makaronami, solidnymi serami lub dobrym starodawnym grillem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn