Jacques-Imos ' Blackened Gulf Fish

Jacques-Imos ' Blackened Gulf Fish
Jacques-Imos ' s Blackened Gulf Fish wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1341 kalorii, 47g białka, oraz 125 g tłuszczu każdy. Na 11,07 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, filety z karmazyna, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Jacques-Imos ' Blackened Gulf Fish, Gulf Fish en Papillote, oraz Poczerniona mieszanka przyprawowa i Poczerniona ryba.

Instrukcje

1
Lekko posypać rybę kreolską przyprawą do owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza
RybyRyby
2
W gorącej żeliwnej patelni na średnim ogniu roztopić masło. Przypalić rybę po obu stronach, aż miąższ będzie nieprzezroczysty około 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Połącz sos Hollandaise z sosem chili-czosnek, chipotle w proszku i mięso krabowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Czosnkowy ChiliSos Czosnkowy Chili
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Mielony Chipotle Chile PieprzMielony Chipotle Chile Pieprz
CrabmeatCrabmeat
4
Każdy filet podawać z 1/4 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
5
Połącz wszystkie składniki i wymieszaj. Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
6
Masło i margarynę rozpuścić w 1-litrowym rondlu na małym ogniu. Podnieść ogień i doprowadzić do szybkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wyjąć z ognia i ostudzić, około 5 minut. Usuń pianę z góry i wyrzuć.
8
Masło wlać do dużej szklanej miarki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
9
Tymczasem w średniej misce ze stali nierdzewnej lub w górnej części podwójnego kotła połącz wszystkie pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
10
Wymieszać razem z metalową trzepaczką do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Umieść miskę na patelni powoli gotującej się, ale nie wrzącej wody. Miska nie może dotykać wody. Energicznie ubijaj mieszankę jajeczną, często podnosząc miskę, aby umożliwić ucieczkę pary. Ubijać, aż mieszanina jaj jest bardzo lekki i kremowy i ma połysk, 6 do 8 minut. Ta ilość bicia jest ważna, aby ugotowane jajka lepiej były w stanie utrzymać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
12
Wyjmij miskę z patelni z gorącą wodą. Stopniowo kadzi około 1/4 szklanki mieszaniny masła (użyj górnej tłuszczu maślanego, a nie masło stałe na dole) do mieszaniny jaj, energicznie ubijając SOS. Upewnij się, że masło dodać jest dobrze wymieszane z sosem przed dodaniem więcej. Kontynuuj stopniowe dodawanie tłuszczu maślanego powierzchni, aż dodasz około 1 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
13
Tak, że można dostać się do ciał stałych masła, Chochla się i rezerwy o 1/2 Puchar powierzchni tłuszczu maślanego do sosu, ubijając dobrze. W innym naczyniu należy użyć resztek dennych. Następnie stopniowo ubijaj wystarczającą ilość zarezerwowanego górnego tłuszczu maślanego, aby uzyskać dość gęsty sos. Tłuszcz maślany zagęszcza sos, więc może nie trzeba go używać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
ChochlaChochla
14
Podawać natychmiast (lub tak szybko, jak to możliwe, utrzymując sos w ciepłym miejscu, takim jak na górze pieca, aż będzie gotowy do podania).
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn