Jack ' s Fried Catfish

Jack ' s Fried Catfish
Jack ' s Fried Catfish to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 26g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.04 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety z suma, czosnek w proszku, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jack ' s Fried Catfish, Sum Smażony, oraz Sum Smażony.

Instrukcje

1
Filety z suma umieścić w jednej warstwie w płytkim naczyniu; przykryć mlekiem. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2
Połączyć mąkę kukurydzianą i następne 4 składniki w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
3
Wyjmij filety z suma z lodówki i odstaw w temperaturze pokojowej na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
4
Usuń z mleka, pozwalając nadmiar kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
5
Posypać równomiernie 1 łyżeczką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Pogłębiać filety z sumów w mieszance mąki kukurydzianej, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
7
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cala do dużej patelni; ciepło do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Filety smażyć partiami, około 3 do 4 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
9
Spuścić na stojakach drucianych na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn