Jabłkowo-cynamonowy budyń chlebowy z sosem Ginger Ale
Jabłkowo-cynamonowy budyń chlebowy z sosem imbirowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 327 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka soli, ekstrakt z rumu, ekstrakt z rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Budyń Chlebowy Cynamonowo-Jabłkowy, Jabłkowy Cynamonowy Budyń Chlebowy, oraz Jabłkowy Cynamonowy Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce ubijamy jajka, mleko, ekstrakt z rumu, sól i brązowy cukier. Wymieszać z rodzynkami, nadzieniem do ciasta, rodzynkami i płatkami owsianymi, aż kostki chleba będą wilgotne. Spryskać 9 przez 12-calowe naczynie do pieczenia z patelni sprayu i wlać mieszaninę do naczynia. Odstawić na 30 minut.