Jabłka Nadziewane Masłem Orzechowym
Masło orzechowe nadziewane jabłka może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 30 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, twarożek, okruchy krakersów graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciemna Czekolada Peanut Butter-Nadziewane Peanut Butter Cookie Cups, Nadziewane babeczki z masłem orzechowym z lukrem z masłem orzechowym, oraz Jabłka Nadziewane Masłem Kokosowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce do mieszania; beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Usuń rdzenie z jabłek za pomocą Apple corer.
Używając małej łyżeczki, zapakuj mieszaninę masła orzechowego do rdzenia każdego jabłka. Dredge otwarte kończy się w posypce cukierków, posiekane orzeszki ziemne, lub graham cracker okruchy. Owinąć jabłka w folię i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Podawać pozostałą mieszaninę masła orzechowego jako spread na plastry jabłka lub krakersy graham.