Irlandzki Likier Crème w czekoladowych kubeczkach
Irlandzki Likier Crème w czekoladowych kubeczkach to bezglutenowe napój. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 740 kalorii. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, żółtko jaja, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream, Irish Creme Chocolate Trifle, oraz Irish Cream Liqueur dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w ciężkim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, aż kawa się rozpuści.
Ubić żółtko do zgęstnienia. Stopniowo mieszaj około jednej czwartej gorącej mieszaniny do żółtka; dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 2 minuty.
Wyjąć z ognia i wymieszać z whisky i następne 3 składniki. Super.
Wlać do butelki lub słoika; przykryć szczelnie pokrywką i schłodzić co najmniej 8 godzin. W razie potrzeby przechowywać w lodówce do 2 miesięcy. Dobrze wstrząsnąć i podawać w drobnej czekolady filiżanki.