Irlandzki Chleb Sodowy Z Grand Central Bakery

Irlandzki Chleb Sodowy Z Grand Central Bakery
Irlandzki chleb sodowy z Grand Central Bakery to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 694 kalorie, 17g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, porzeczki, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grand Central Bakery Jammers, Ugotuj książkę: Grand Central Bakery Scones, oraz Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn