Involtine di Melanzane con Capelli D ' Angelo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Involtine di Melanzane con Capelli D ' Angelo. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, sól morska i pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chicken Angelo, Chicken Angelo, oraz Sałatka Casa D ' Angelo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Odetnij DNA i łodygi bakłażanów. Obierz je za pomocą obieraczki do warzyw i pokrój na plastry o średnicy 1/2 cala.
Na patelni o dużym dnie rozgrzać oliwę z oliwek i smażyć plastry bakłażana przez około 4 do 5 minut (jeśli wolisz zdrowszą wersję dania, możesz grillować bakłażany).
Umieść ugotowane plastry na ręcznikach papierowych, aby odcedzić nadmiar oleju.
W dużej misce połączyć masło, świeżo starty parmezan, i sól, do smaku.
Dodać z grubsza rozdrobnione liście świeżej bazylii.
Makaron angel hair lub spaghetti umieścić na patelni z wrzącą wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować do al dente.
Dodać ugotowany makaron do dużej miski z mieszaniną masła i połączyć.
Weź małą porcję makaronu i umieść go na plasterku bakłażana.
Zawiń bakłażana wokół makaronu i umieść go w naczyniu odpornym na piekarnik. Powtórz ten proces ze wszystkimi plastrami bakłażanów.
Na bułki z bakłażanem wlać przecierany sos pomidorowy lub passatę.
Na wierzch ułożyć plastry cacioavallo. Na koniec przykryj danie bardziej świeżo startym parmezanem.
Umieść naczynie w piekarniku na około 20 minut lub do momentu, aż sos będzie bąbelkowy.