Wołowina Stroganoff nad makaronem maślanym
Przepis wołowina Stroganoff nad makaronem maślanym może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 3 godziny i 25 minut. To danie główne ma 838 kalorii, 45g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 53 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz grzyby, sól koszerna i pieprz, szeroki makaron jajeczny i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wołowina Stroganoff z makaronem maślanym, Wołowina Stroganoff z makaronem maślanym, oraz Makaron Z Wołowiną Po Burgundzku I Maślaną Pietruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać bulion wołowy z marchewką, 3 gałązkami tymianku i liściem laurowym. Wołowinę osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać 3 łyżki oleju w dużej patelni o ciężkim dnie na dużym ogniu. Mięso smażyć partiami, aby było rumiane ze wszystkich stron. Obniżyć ogień do średniego i przywrócić całe mięso do garnka.
Dodać cebulę i gotować, aż będą miękkie, o 5 protokół.
Wlać koniak i gotować, aż alkohol się spali, około 5 minut.
Dodaj bulion wołowy, odrzucając marchew, gałązki tymianku i liść laurowy. Gotować, częściowo przykryte, na bardzo małym ogniu przez 1 1/2 do 2 godzin.
Na dużej patelni na średnim ogniu roztopić 3 łyżki masła w pozostałych 3 łyżkach oliwy z oliwek.
Dodać grzyby, czosnek, i pozostałe 3 gałązki tymianku i gotować, aż grzyby są rumiane i gotowane przez.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Po zakończeniu mięsa wyjmij je z ognia i złóż grzyby, śmietanę, musztardę i pietruszkę. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą do miękkości.
Dobrze odcedzić makaron, wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami masła, doprawić solą i pieprzem.
Stroganoff podawać na makaron; udekorować większą ilością kwaśnej śmietany i posiekaną natką pietruszki.