Instant Vegan Alfredo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Instant Vegan Alfredo spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 2,04 zł za porcję. 4320 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać odżywcze drożdże, jedwabne tofu, gałka muszkatołowa i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Instant Pot Vegan Mac N ' Cheese, Instant Can 't Tell It' s Vegan Pumpkin Soup, oraz Instant Pot Vegan Quinoa Burrito Bowls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blend Tofu z mleka nie-mlecznych, gałka muszkatołowa, czosnek, cebula i lekkie szczypta pieprzu cayenne (opcjonalnie, lub alternatywnie, dodać kroplę lub dwie z ostrym sosem), aż gładkie i kremowe.
Przenieść mieszaninę do rondla i ubić w drożdże odżywcze, mąka i 1 łyżka wegańskiego parmezanu. Gotować na średnim ogniu i pozostawić do zgęstnienia. Smak, dodaj sól i czarny pieprz do smaku i dostosowując inne przyprawy (więcej parmezanu, więcej czosnku itp.) zgodnie z życzeniem. Wrzucić 2-3 szklanki gotowanego makaronu pełnoziarnistego lub brązowego ryżu i warzyw, jeśli używasz.
Podawać natychmiast.Informacje Żywieniowe
10gdietary Fiber11gSugars8. 50gProtein35g