Indywidualne Salsy Mięsne
Poszczególne bochenki mięsa Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz białka jaj, ketchup, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Indywidualne Bochenki Mięsne, Indywidualne Bochenki Mięsne, oraz Domowe Indywidualne Bochenki Mięsne.
Instrukcje
Białka połączyć w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z owsem, 1/2 szklanki salsy i 2 łyżki ketchupu.
Dodać wołowinę; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę wołowiny na 4 równe porcje, kształtując każdą w owalnym kształcie bochenka. Pokryć wyłożoną folią blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Na przygotowanej patelni ułożyć bochenki.
Piec w 350 przez 30 minut lub do końca.
Połącz pozostałe 2 łyżki salsy i pozostałe 2 łyżki ketchupu w małej misce; rozprowadź mieszaninę równomiernie na bochenkach.