Indywidualne Salsy Mięsne

Indywidualne Salsy Mięsne
Poszczególne bochenki mięsa Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz białka jaj, ketchup, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Indywidualne Bochenki Mięsne, Indywidualne Bochenki Mięsne, oraz Domowe Indywidualne Bochenki Mięsne.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Białka połączyć w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z owsem, 1/2 szklanki salsy i 2 łyżki ketchupu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać wołowinę; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę wołowiny na 4 równe porcje, kształtując każdą w owalnym kształcie bochenka. Pokryć wyłożoną folią blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Na przygotowanej patelni ułożyć bochenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w 350 przez 30 minut lub do końca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Połącz pozostałe 2 łyżki salsy i pozostałe 2 łyżki ketchupu w małej misce; rozprowadź mieszaninę równomiernie na bochenkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Musujące wino różowe i musujące to świetny wybór do zanurzania sosu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować musującego różu Ruffino. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Ruffino Sparkling Rose
Ruffino Sparkling Rose
Ruffino Sparkling Rosé jest świeże i pachnące z nutami truskawek i lekkimi nutami płatków róży. Na podniebieniu to wino ma eleganckie bąbelki i orzeźwiającą kwasowość, oferując kuszące smaki delikatnych czerwonych jagód i białych owoców, które pozostają przez wykończenie.Ruffino Sparkling Rosé jest przyjemne samo w sobie jako aperitif, ale także jako towarzysz jedzenia, dobrze łącząc się z różnymi daniami, w tym grillowanymi rybami, pieczonym kurczakiem i sałatkami z mieszanej zieleni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn