Indyk z pieczoną czerwoną papryką
Indyk i pieczona papryka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieczoną paprykę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pepper Jack faszerowany Indyk cukinia Meat Loaf z niesamowitym sosem, Klopsik Z Czerwonej Papryki, oraz Zielony Pieprz Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Połącz indyka, cebulę, bułkę tartą, jajko, parmezan, 2 łyżki musztardy, pietruszkę, czerwoną paprykę, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w dużej misce. Kształt mięsa w 8-calowy bochenek i umieścić w naczyniu do pieczenia. (Patrz Wskazówka poniżej.)
Piec, aż nie pozostanie żaden ślad różu (temperatura wewnętrzna powinna wynosić 165 F), około 45 minut.
Przełożyć na deskę do krojenia i pozostawić na 15 minut przed krojeniem.
W małej misce wymieszać pozostałą musztardę, ocet, olej, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.Podziel zieleń między poszczególne płyty i skropić winegret na górze.
Podawać z pokrojonym bochenkiem mięsa.Wskazówka: patelnia bochenek nie jest najlepszym wyborem do pieczenia mięsa Bochenek. Zamiast tego użyj dużej patelni z bokami 1 1/2 do 2 cali, takimi jak metalowe, szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia 7 na 11 cali, które pozwoli na cyrkulację ciepła nad mięsem, gotując je równomiernie.