Indyk Z Masłem Cytrynowo-Szałwiowym I Farszem Żurawinowo-Pomarańczowym

Indyk Z Masłem Cytrynowo-Szałwiowym I Farszem Żurawinowo-Pomarańczowym
Indyk z masłem cytrynowo-szałwiowym oraz farszem żurawinowo-pomarańczowym wymaga ok. 5 godzin i 11 minut od początku do końca. Na 10,64 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 1504 kalorii, 102g białka, oraz 94g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food ma 1 fanów. Jeśli masz bułkę tartą, masło, zrównoważony podniesiony jeden, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Babeczki kukurydziane szałwiowe z masłem żurawinowo-pomarańczowym na # SundaySupper z @ LandOLakesKtchn, Indyczo-szałwiowy farsz kukurydziany, oraz Pieczony indyk natarty z prażonym Jalapeno, świeżą szałwią i masłem pomarańczowym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 11 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn